Kikerhernekarri

  • 1suur sibul
  • 2-3küüslauguküünt
  • 1 splõli
  • 0,5 tltšillipulbrit
  • 1 tlsoola
  • 1 tlkurkumit
  • 1 tlpaprikapulbrit
  • 1 spljahvatatud vürtsköömneid
  • 1 spljahvatatud koriandriseemneid
  • 800 gkonservitud kikerherneid (2 x 400 g purki)
  • 400 gpurk konservitud purustatud tomateid
  • 1 tlgaram masalat

Valmistamine:

Koori ja tükelda sibul, purusta küüslauk. Kuumuta õli keskmise suurusega potis, lisa sibul ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Seejärel lisa küüslauk ning prae pehmeks.

Lisa tšillipulber, sool, kurkum, paprikapulber, jahvatatud vürtsköömned ja koriandriseemned. Sega läbi ja kuumuta 1 minut.

Lisa loputatud ja nõrutatud kikerherned ja tomatikonserv. Sega hoolega, kata pott kaanega ja hauta tasasel tulel 20 minutit, sega aeg-ajalt.

Sega juurde garam masala. Hauta kaanega kaetult 10 minutit.

Serveeri näiteks naan leivaga või siis keedetud riisiga.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.