Kapsa-muretaigna hõrgutis

  • 1kgkapsast
  • 1muretaigen
  • 5muna
  • 150gsinki
  • 100gforte juustu
  • 3splmaisimannat
  • 50gvõid
  • soola
  • pipart

Valmistamine:

Tükelda kapsas ja hauta vähese veega potis pehmeks. Lisa maisimanna, lase paar min paisuda. Kurna kapsas korralikult. Lisa tükeldatud sink, lisa juust, või ning munakollased. Sega. Maitse. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa maitseks vegetat. Rulli muretaigen plaadile millel küpsetuspaber ning tekita ka servad. Aseta kapsasegu taignale. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 min, seejärel kata munavalge vahuga ja pane uuesti ahju. Kui munavalge muutub helepruuniks, võta küpsetis ahjust välja ja naudi. Parim soojalt!

Pilt: Getheliis
Retsept: Getheliisi erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.