Kana riisi ja ananassiga

  • 2-3kanafileed
  • 3sltoiduõli
  • 15cmjupp porrulauku
  • 0,5tlkurkumit
  • 0,5tlbroilerimaitseainet
  • 2dl konservitud ananassikuubikuid
  • 2dlpikateralist või risotoriisi
  • 5dlkuuma vett
  • 0,5tlsoola
  • 2dlkohvikoort

Valmistamine:

Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ja pruunista kergelt poti põhjas. Lisa porrulauk ja kurkum ning kuumuta veidi.
Lisa potti riis ja kuumuta pidevalt segades, kuni riis muutub klaasjaks. Lisa vesi ja keera kuumus madalamaks. Hauta, kuni riis on pehme.
Umbes 10 minutit enne toidu valmimist lisa ananassikuubikud. Lõpuks lisa kohvikoor ja jäta kaane alla järelvalmima.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: nami-nami

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.