Kana-peedivorm

  • 1suurem peet
  • 400gkanafileed
  • 3slTürgi või Kreeka jogurtit
  • soola
  • 2dlrõõska koort (10%)
  • 2muna
  • riivitud juustu

Valmistamine:

Koori ja riivi peet. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae maitseainega läbi. Seejärel lisa riivitud peedile. Lisa jogurt ning sega kõik läbi ja maitsesta soolaga. Pane peedisegu ahjuvormi (u. 26×16 cm). Klopi omavahel rõõskkoor ja munad ning maitsesta soolaga. Vala vormile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25-30 minutit. Umbes 10 minutit enne küpsetamise lõppu kata vorm riivitud juustuga.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Internet

“Kana-peedivorm” on saanud 4 vastust

  1. seda peaks proovima,lausa isutama ajas ütleb:

    Ljubov Niitmäe

  2. Viivika ütleb:

    Tekkis üks küsimus, et kas peet on toores või keedetud?

  3. Tiia ütleb:

    Retseptis on kasutatud ilmselt keedetud peeti, kuna 30 minutiga toores riivitud peet pehmeks ei läinud. Samas jäi vorm väga vedelaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.