Iirisepadjakesed

  • 500gpärmi-lehttaigent
  • 25pehmet iiriskommi
  • Peale raputamiseks:
  • suhkru-kaneelisegu

Valmistamine:

Rulli pool tainast nii õhukeseks, et saad lõigata 25 ristkülikut (u 6 x 4 cm). Aseta iga tüki keskele iiriskomm. Rulli teie pool tainast samamoodi, et saaksid 25 ruutu. Määri alumiste tükkide servad veega ja kata teise tainapoolega. Vajuta kahvliga ääred korralikult kinni. Tõmba vette kastetud sõrmega iga piruka keskele triip ja puista sellele suhkru-kaneelisegu. Küpseta 200 kraadi juures u 15 minutit, kuni pirukad on pealt kuldsed.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Ajakiri Oma Maitse

“Iirisepadjakesed” on saanud 3 vastust

  1. kk1705 ütleb:

    Kui kaua see iiris ahjust tulles nõnda hea ja pehme hambale on? Küsin, kuna lasteaias mardilaat tulemas. Peaksin kindlasti eelmisel päeval või varahommikul tegema saiakesed valmis. Et kas on nõnda ka hääd?

    • Käthlin ütleb:

      Väga kaua ilmselt ei ole, kui iiris maha jahtub võtab samalaadse tahke oleku tagasi!

  2. Epp Viires ütleb:

    ooohhh!!!Küll oleks kena, kui jõululaual sellised oleksid!!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.