Hernesupp

  • 1kllihvitud poolherneid
  • 3/4klodrakruupe
  • 1väiksem mugulsibul
  • 1porgand
  • mõni pipratera
  • 1loorberileht
  • 400gmaasuitsusinki

Valmistamine:

Mõned tunnid enne supi tegemist panna herned vette likku koos odrakruupidega, sest siis keevad kiiremini pehmeks.Herned ja kruubid panna keema koos leotusveega ja lisada juurde veel 2l vett. Keeta poolpehmeks ja eemaldada vaht, seejärel lisada tükeldatud porgand. Sibul ja sink tükeldada ning praadida läbi. Lisada supile kui herned, kruubid, porgandid on pehmed. Maitsestada soolaga. Soovi korral lisada ka rohelist sibulat ja tilli.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Ivi erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.