Hasselbacki kartulid

  • Kartulid
  • Õli
  • Sool
  • Pipar
  • Soovi korral:
  • ürte
  • riivjuustu

Valmistamine:

Koori kartulid ja lõika terava noaga tihedalt õhukesed viilud, nii et kartuli alumine jääb lõikamata. Selleks võid asetada kartuli nt puulusikale või torkad kartuli alumisest osast pikkupidi läbi puutiku.
Aseta kartulid ahjuvormi, pintselda pealt õliga, raputa peale soola ja pipart või muud meelepärast maitseainet. Küpseta 200 kraadi juures umbes 45 minutit või kuni kartulid on küpsed.
Küpsemise ajal võid kartuleid veel mõned korrad õliga määrida. Soovi korral võib poole küpsemise ajal peale raputada riivjuustu.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.