Hapuoblikahummus

  • 0,5lhapuoblikaid
  • 400g (1prk)konserveeritud kikerherneid
  • 2küüslauguküünt
  • 0.75tlsoola
  • 1tlmusta pipart
  • 1tlmett
  • 0,5dloliiviõli
  • 0,5dlvett
  • 2sl tahinit e seesamipastat (soovikorral)

Valmistamine:

Puhtast keskonnast korjatud hapuoblikaid pole vaja pesta. Muul juhul loputa külma vee all ja kuivata.
Nõruta kikerherned ja loputa sõelal puhtaks.
Pane kõik koostisosad köögikombaini või purustajasse ja surista hummus valmis.
Kui soovid natuke vedelamat hummust, siis lisa veidi vett juurde. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://www.siitnurgastjasealtnurgast.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.