Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid

  • Lihapallid:
  • 500 ghakkliha
  • 1 tksibul
  • 1 küüsküüslauk
  • 1 dlriivsai või nisukliid
  • 1 tkmuna
  • sool
  • pipar
  • praadimiseks õli
  • Kate:
  • 250 ghapukoor
  • 100 griivjuust
  • 1 tkporrulauk
  • petersell

Valmistamine:

Haki sibul ja küüslauk peeneks ja sega ettenähtud ainetest kokku lihapallitainas. Vormi tainast väikesed lihapallid ning pruunista need kergelt õlis ning aseta ahjuvormi.

Kuumuta viilutatud porrulauku paar minutit, seejärel laota lihapallidele. Puista üle hakitud peterselliga.

Sega hapukoor riivjuustuga ning laota ühtlaselt kõige peale.

Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://toidutare.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.