Hakkliha tatrakruupidega

  • hakkliha
  • hakkliha maitseaine
  • lihamaitseaine
  • sibul
  • soola
  • tatrakruupe
  • õli

Valmistamine:

Pruunista hakkliha koos maitseainetega, lisa juurde hakitud sibul. Kõigi koostisosade hulk vali ise, oma maitse järgi maitseaine, omal valikul hakkliha ja kõik muu, samuti ka tatrakruup, panin silma järgi. Et piisavalt kataks ära hakkliha. Lisasin umbes 2 klaasi vett ning panin kaane peale ja lasin siis vaikselt haududa 15-20 minutit, kindlasti proovi kas on kruup pehme, kui ei lase rohkem, paha see ei tee. Keerasin ka kuumuse vähema peale ja lisa ka vett kui näed et seda on vaja. Hapukoor ja roheline sibul annavad eriti hea maitse.

Pilt: Merit
Retsept: Meriti erakogu

“Hakkliha tatrakruupidega” on saanud ühe vastuse

  1. Atsi ütleb:

    oi, mu kunagine lemmikroog 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.