Geisha kook

  • Põhi:
  • 150gdigestive küpsiseid
  • 70gvõid
  • Täidis:
  • 2dlvahukoort
  • 600gtoorjuustu
  • 1dlsuhkrut
  • 100gGeisha komme/šokolaadi
  • 3 lehteželatiini
  • Kate:
  • 150gGeisha komme/šokolaadi
  • 2-3splvahukoort
  • Kaunistamiseks:
  • vaarikad

Valmistamine:

Purusta küpsised, sega sulatatud võiga, suru lahtikäiva vormi põhja ning seejärel aseta vorm külmikusse täidise valmistamise ajaks.

Täidise jaoks vahusta vahukoor suhkruga, sega sisse toorjuust ning eelnevalt hakitud geisha kommid või šokolaad.

Paisuta želatiini lehti külmas vees 5 minutit, seejärel pigista kuivaks ning lahusta väga väheses kuumas vees, kalla täidisele ja sega kõik ühtlaseks.

Kalla täidis põhjale, silu ühtlaseks ning aseta tagasi külmkappi ca 3-4 tunniks, kuniks kook on ilusti tahkunud.

Kõige viimasena valmista glasuur, selleks sulata veevannil geisha kommid/šokolaad ning sisse 2 spl vahukoort. Kalla tahkunud koogile ning aseta peale vaarikad.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Lihtsadretseptid.ee erakogu

“Geisha kook” on saanud ühe vastuse

  1. Anonüümne ütleb:

    Kõik tiptop aga glasuur ei tulnud voolav. Mis ma valesti tegin?

Vasta Anonüümne-le Tühista vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.