Brownie põhjal mustikavahukook

  • Brownie:
  • 1muna
  • 1slsuhkrut
  • 1,2dljahu
  • 1tlküpsetuspulbrit
  • 100gtumedat šokolaadi
  • 50gvõid
  • 1dlkanget kohvi, immutamiseks
  • Kate:
  • 2muna
  • 2slsuhkrut
  • noaotsaga soola
  • 200gkamatahvlit
  • 100gvalget šokolaadi
  • 200mlvahukoort
  • 2dlmustikaid

Valmistamine:

Brownie:

Sulata šokolaad koos võiga ja lase jahuda. Mikserda muna ja suhkur kergelt läbi. Lisa šokolaadi-võisegu. Lõpuks sega juurde jahu. Vala tainas 20 cm läbimõõduga vormi ning küpseta 175 kraadi juures 25 minutit. Lase jahtuda. Immuta põhi kange kohviga.

Kate:

Sulata Kamatahvel koos šokolaadiga ja jäta jahtuma. Pane ühte kaussi munavalged, teise munakollased ja kolmandasse vahukoor. Vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Vahusta munakollased suhkruga helekollaseks vahuks ning sega juurde munavalgevaht. Sega juurde jahtunud šokolaadisegu. Vahusta koor ja sega ka see kreemi hulka. Lisa marjad, sega kergelt läbi ning vala täidis koogipõhjale. Jäta vähemalt 4–5 tunniks külmikusse tahenema.

 

PS! Kõik täidise komponendid peavad olema toasoojad ja šokolaad jahtunud, et kreem hästi seguneks!

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Coop.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.