Brasiilia kana

  • 2sloliiviõli
  • 3hakitud küüslauguküünt
  • 8kana poolkoiba
  • 2poolitatud ja viilutatud sibulat
  • 2ribadeks lõigatud paprikat
  • 400gkonservitud purustatud tomatit
  • soola
  • pipart

Valmistamine:

Tee kanakoibadesse mõned sisselõiked, et need küpseksid paremini ja maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja prae need ümberringi kuldseks, seejärel tõsta pannilt kõrvale.
Kalla pannilt liigne rasv ja jäta alles umbes 1 spl. Lisa pannile sibul, küüslauk, tomatid ja paprika. Prae, kuni köögiviljad pehmenevad ja maitsesta soola, pipraga.
Pane kanakoivad uuesti pannile. Kata pann kaanega ja hauta mõõdukal kuumusel umbs 15 minutit, kuni kana on küps.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://www.nami-nami.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.