Banaani-šokolaadikeeks maapähklivõiga

  • 4keskmist küpsenud banaani (purustatult)
  • 1splmett
  • 1tlvaniljesuhkrut
  • 4splmaapähklivõid
  • 2toasooja muna
  • 90gjahu
  • 0,5tlküpsetuspulbrit
  • 0,5tlsöögisoodat
  • 0,5tlkaneeli
  • noaotsatäis soola
  • 100gtumedaid šokolaadinööpe
  • kookoshelbeid

Valmistamine:

Vahusta kausis omavahel purustatud banaan, mesi, vanilje ja maapähklivõi. Lisa ükshaaval munad.
Seejärel lisa omavahel segatud kuivained ja vahusta kõik ühtlaseks. Viimasena sega ettevaatlikult taina hulka šokolaadinööbid.
Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ja küpseta 180 kraadi juures 40-50 minutit või kuni keeksi keskele torgatud puutikk jääb puhtaks. Tõsta keeks ahjust välja jahtuma. Soovi korral võid peale raputada kookoshelbeid ja sulatada piimašokolaadi.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.