Astelpajutarretisega panna cotta

  • Panna cotta:
  • 2dlvahukoort
  • 2dlpiima
  • 75gsuhkrut
  • 1vanillikaun
  • 6clkoore-või šokolaadilikööri
  • 2želatiinilehte
  • Astelpajutarretis:
  • 150gastelpajumarju
  • 50gsuhkrut
  • 1želatiinileht

Valmistamine:

Kõigepealt valmista astelpajutarretis. Pane marjad ja suhkur potti, kuumuta umbes viis minutit, seejärel püreesta marjad saumikseriga ning suru püree seemnete eemaldamiseks läbi sõela. Leota želatiinilehte külmas vees umbes 5 minutit, lahusta siis väheses kuumas vees ning sega astelpajupüreega. Jaota astelpajusegu vormidesse ning tõsta külmkappi tarduma.
Panna cotta jaoks kalla vahukoor ja piim kastrulisse, lisa suhkur, poolitatud vanillikaun ja  kooreliköör. Kuumuta keemiseni, eemalda vanillikaun ja kaabi seemned kooresegusse. Lisa külmas vees leotatud želatiinilehed. Lase jahtuda ning tõsta paksenema hakkav segu astelpajutarretise peale(astelpajutarretis võiks olla eelnevalt tardunud ca 1,5-2h). Lase üleöö külmkapis seista.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: toidutegu.wordpress.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.