Astelpaju juustukook

  • Põhi:
  • 180gDigestive küpsiseid
  • 80gvõid
  • Täidis:
  • 400gmaitsestamata toorjuustu
  • 400gastelpaju marju
  • 75mlmandlilikööri või amarulat
  • 200gvalget šokolaadi pähklitega (nt Ritter Sport)
  • 3lehtželatiini
  • Kaunistuseks:
  • astelpaju marju
  • kakaod vms

Valmistamine:

Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 24-cm lahtikäiva koogivormi põhja. Püreesta astelpajumarjad ning suru läbi sõela, seemnete ja kestade eemaldamiseks. Lisa astelpajupüreele liköör ning toorjuust ning sega või mikserda ühtlaseks. Sulata valge šokolaad ja lisa toorjuustusegule. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista üleliigne vesi välja ning sulata mikrolaineahjus või pisut keevat vett peale lisades vedelaks. Lisa ettevaatlikult koogitäidisele ning vala valminud täidis koogipõhjale. Tõsta vähemalt 4 tunniks külmikusse tahenema. Enne serveerimist kaunista kook astelpajumarjadega.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://crystels.blogspot.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.