Ahjus küpsetatud kanakarri

  • 600 gkanafileed
  • 1tšilli
  • 1küüslauguküüs
  • 1porrulauk
  • 4 dlkookospiima
  • 0,5 tlsoola
  • 0,25 tljahvatatud vürtsköömneid
  • 0,25 tljahvatatud kurkumit
  • 0,25 tljahvatatud paprikat
  • 2 splmett
  • poole laimi värskelt pressitud mahl
  • serveerimiseks värsket koriandrit ja riisi

Valmistamine:

Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista ahjukindlas nõus. Lisa maitseained, hakitud tšilli ja küüslauk, viilutatud porrulauk ja mesi. Seejärel vala peale kookospiim.
Aseta roog umbes pooleks tunniks 200-kraadisesse ahju küpsema.
Kui kana on küps, maitsesta roog laimimahlaga.
Serveeri misel puista peale värsket hakitud koriandrit.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://toidutare.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.