Ahjukarbonaad seente ja sibulaga

  • 800gseakarbonaadi
  • veidi õli
  • veidi võid
  • 250gvärskeid pruune šampinjone
  • 3väikest sibulat
  • 0,5dlkonjakit
  • 2dl35% rõõska koort
  • sool
  • pipar

Valmistamine:

Lõika sea kaelakarbonaad viiludeks. Kuumuta potis õli, pruunista lihalõigud mõlemalt poolt. Tõsta pruunistatud karbonaadilõigud kõrvale. Lisa potti või, pruunista viilutatud seened ja sibulad. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa konjak ja hauta aeg-ajalt segades tugeval tulel 5 minutit. Lisa rõõsk koor ning kuumuta veel 1-2 minutit.

Aseta liha ahjuvormi ning vala üle sibula-seeneseguga. Kata ahjuvorm kaanega või fooliumiga ning hauta 175 kraadises ahjus 30 minutit või kuni liha on pehme.

Serveeri kartulite, riisi või köögiviljadega.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: nami-nami.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.