Ahjupasta ricottaga

  • 300 gpasta (keetmata)
  • 500 g(sea)hakkliha
  • 1sibul
  • 4küüslauguküünt
  • 2keskmise suurusega porgandit
  • 2sellerivart
  • 1 splhakitud värsket rosmariini
  • 1 dlkuiva valge veini
  • u 50 gtomatipastat
  • 1kanapuljongi kuubik
  • 200 gricottat
  • 2 splsidrunimahla
  • 40 griivitud parmesani

Valmistamine:

Keeda pasta. Jäta u 1 dl keeduvett alles.

Prae hakkliha kuni pruunistumiseni, lisa hakitud sibul ja porgand, purustatud küüslauk, seller ja rosmariin. Prae veel kõiki u 5 minutit. Lisa vein ja kuumuta paar minutit. Seejärel lisa tomatipasta, pasta keetmisest kõrvale pandud keeduvesi ja puljongikuubik. Kuumuta kuni puljongikuubik on lahustunud. Sega juurde keedetud pasta ja aseta segu ahjuvormi. Vajadusel veel maitsesta vastavalt soovile.

Sega omavahel ricotta, sidrunimahl ja pool parmesani juustust. Aseta segu pastale, raputa peale järelejäänud parmesani juust ja küpseta 200 kraadi juures u 20 minutit või kuni ricotta on pealt kuldne.

 

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.